L'EMT contracta a un centenar de persones

L'EMT contracta a un centenar de persones
23/09/2018 -

La plantilla de conductors i conductores de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) és la més nombrosa dels últims 10 anys, després de les incorporacions procedents de la borsa els últims dies. En total hi ha 1.226 conductors i conductores a la disposició del servei diari, un centenar més dels quals hi havia en 2015.

La plantilla actual de conductors i conductores de l’EMT, després de quasi un centenar d’incorporacions en 2018, és de 1.337 persones, estant 111 en situació de jubilació parcial. Aquestes xifres contrasten amb els poc més de 1.100 conductors i conductores en actiu en 2015.

La plantilla no ha deixat de créixer des de l’arribada del Govern de la Nau i ha anat acompanyada també d’un important augment en el nombre d’usuaris cada dia. A més, al llarg del mes d’octubre s’incorporaran més de 15 nous conductors i conductores. Això farà que de la borsa de 300 conductors i conductores que va eixir a l’inici de l’any, només queden per examinar-se menys de 90. «En la legislatura anterior amb el govern del PP, entre els anys 2011 i 2015, només es van realitzar 96 noves contractacions; ara, en tres anys, s’han dut a terme 308», ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi

També ha explicat que «aquestes contractacions van arribar després d’anys de falta d’inversió en personal i de l’amenaça d’ERE plantejada pel PP». «Nosaltres ens marquem com un dels nostres principals objectius dotar a l’empresa pública de transports de la plantilla necessària per a desenvolupar les seues tasques i ho hem aconseguit», ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 2 =

sagunt a escena 2019
turismo salou