caixa popular

L'EMT comptarà amb nou personal

L'EMT comptarà amb nou personal
26/07/2017 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València contractarà aquest divendres a 16 persones noves per a la seua plantilla, 11 conductors i conductores i cinc professionals de la mecànica. El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha afirmat que “aquestes contractacions arriben després d’anys de falta d’inversió en personal i una vegada la nova Direcció d’empresa es marcara com un dels seus principals objectius dotar a l’empresa pública de transports de la plantilla necessària per a desenvolupar les seues tasques”. Des de maig de 2015 hi ha hagut 221 noves contractacions, enfront de les 81 del període entre 2012 i 2015.

Amb la contractació d’aquestes 16 noves persones, ja són 47 els conductors i conductores que s’han incorporat a la plantilla des de principi d’any i 168 des de l’arribada de la nova Direcció gerència. Pel que fa als professionals de la mecànica s’han incorporat sis persones enguany; 25, des de novembre de 2015.

Grezzi ha explicat que des de l’arribada del Govern de la Nau es va plantejar com a necessària la inversió en personal per tal de trencar amb anys de mancança en les contractacions. “Nosaltres ens creiem l’EMT com a empresa pública que ha de donar el millor servici i per això la dotem de tots els recursos necessaris, en aquest cas de plantilla”, ha destacat el regidor. “Ens agradaria fer més contractacions però, com és conegut, el govern central ens nega un any darrere de l’altre el finançament necessari. Tot i això, nosaltres continuem demostrant la nostra ferma aposta per l’EMT i el transport públic”, ha afirmat.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 14 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios