caixa popular

L'EMT consolida la pujada d'usuaris en maig

L'EMT consolida la pujada d'usuaris en maig
28/06/2017 -

El regidor de Mobilitat Sostenible, i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, Giuseppe Grezzi, ha informat de l’activitat de la societat en el Consell d’Administració ordinari que s’ha celebrat aquest matí.

El regidor Grezzi ha destacat la continuació de les bones dades de passatgers. En concret, en el mes de maig hi ha una pujada del 4,23%, sent la pujada mitjana de tot l’any del 4,8 i superant la xifra de les 41 milions de validacions, 1,8 milions més que l’any passat.

Al llarg del mes de maig s’han fet un total d’1.636.313 kilòmetres entre tota la flota de l’EMT, amb una mitjana de 32,91 passatgers i passatgeres per viatge i un consum de gasoil total de 909.599 litres.

El regidor de mobilitat s’ha mostrat satisfet “de la bona marxa de l’empresa pública de transports” i ha destacat que “d’aquesta manera es pot oferir a la ciutadania valenciana un servici de qualitat que espera que amb un millor finançament puga millorar i créixer dia a dia”.

Grezzi ha lamentat que l’edat mitjana de la flota d’autobusos siga de 13,11 anys tot i les darreres compres d’autobusos. “Aquesta xifra està molt per damunt del desitjable i cal recordar que és conseqüència dels anys en el que l’anterior equip de govern del PP va decidir no comprar autobusos i deixà que la flota s’envellira massa”.

Aquesta situació està començant a provocar els últims mesos un augment de les assistències en línia. Per eixe motiu des de la gerència s’ha reforçat el departament de l’àrea tècnica amb noves contractacions i s’està ja posant en pràctica un pla per a minimitzar la falta d’inversió dels últims anys que repercuteix ara en la flota.

RECURSOS HUMANS

A finals de mes, la plantilla és de 1.513 persones, 1.253 conductors i conductores, 62 de l’àrea d’administració i 197 mecànics. De gener a maig han entrat a treballar en l’EMT 41 noves persones, 29 d’elles conductors i conductores.

En l’àrea d’atenció al client es van atendre 21.918 consultes en maig, la major part d’elles telefòniques, sent els temes principals les preguntes sobre els itineraris, horaris i títols. També hi hagué 259 consultes per escrit i 6.240 per missatge sobre l’estimació horària. Cal destacar que l’índex de reclamacions rebudes al llarg de l’any és de 0,011 per cada mil persones transportades.

Etiquetes


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 9 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris