caixa popular

L'EMT allarga en estiu la Línia 29 fins al Passeig Marítim

L'EMT allarga en estiu la Línia 29 fins al Passeig Marítim
31/05/2017 -

Ja ha arribat. Aquest cap de setmana comença la primera fase de l’operatiu d’estiu amb què l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) respon a les necessitats dels viatgers i les viatgeres que volen acostar-se a les platges de la ciutat.

Cal destacar una “important novetat” d’enguany: a partir del dissabte 10 de juny, la línia 29 allargarà el seu recorregut fins al Passeig Marítim al llarg dels mesos d’estiu. Així es connecta tota la zona nord de la ciutat amb la platja. De la mateixa manera, la línia 2 modifica el seu recorregut per a donar servici també a la franja marítima.

Tot i que a partir del dia 10 començaran els principals reforços d’aquesta primera fase, aquest dijous 1 de juny, la línia 25 (direcció el Palmar) tindrà parada a la platja del Saler. A més, aquesta línia es reforçarà amb un servici addicional de vesprada i es mantindran els autobusos articulats per a fer front a l’augment de la demanda en moments puntuals.

Aquest cap de setmana, i ja de manera contínua des del dia 10 de juny, es posaran en servici les línies especials d’estiu 20 (Avinguda del Cid-La Marina/Platges) i 23 (Natzaret/Creu Coberta-Platges).

A més, cal recordar que la línia nocturna N1 ha millorat la seua freqüència de pas els divendres, dissabtes i vespres de festius amb circulacions cada 22-25 minuts.

Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, el regidor Giuseppe Grezzi ha destacat “l’aposta decidida del Govern de la Nau pel transport públic dins del nou model de mobilitat”.

“Des de l’Ajuntament farem tot l’esforç de què som capaços per a donar resposta a la demanda de la ciutadania per a accedir a les nostres platges en aquests mesos d’estiu”, ha assenyalat Grezzi. En aquest sentit, el regidor vol agrair la tasca dels treballadors i treballadores de l’EMT per a garantir l’accés còmode i fàcil a les platges amb el transport públic.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + vint =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris