caixa popular

L'EMT adapta la normativa de la Línia 96 als nous temps

L'EMT adapta la normativa de la Línia 96 als nous temps
05/07/2017 -

Després que l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València haja reforçat la línia 96 amb la posada en marxa d’un nou autobús per a la línia coneguda com a ‘porta a porta’, ara és el torn de renovar-ne el reglament, que data de l’any 1985.

A partir de setembre es posarà en marxa una nova normativa per a adaptar el servici a les noves tecnologies. De fet, una de les novetats principals és que les peticions diàries es podran fer per mitjà aplicacions com ara WhatsApp o per correu electrònic.

A més, es farà una ordenació de tots els usuaris i usuàries en funció de les seues necessitats amb la finalitat que les persones que tenen més necessitats puguen accedir amb preferència al sistema, per davant d’altres persones que poden utilitzar el servici regular de l’EMT.

Els requisits principals per a ordenar eixe escalafó seran els punts per mobilitat reduïda, el grau de discapacitat i el fet de no disposar d’alternatives, o tindre’n menys, per a realitzar el recorregut en les línies regulars.

La normativa presentarà altres novetats substancials per a afavorir la comunicació entre els usuaris i usuàries i l’Empresa Municipal de Transports.
D’altra banda, els assistents podran escoltar al carrer els cantautors Iñárrez i Jaume Ramos en directe. La festa tindrà lloc en la plaça de l’Alqueria Cremà, al barri dels Orriols.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats