25n
Orgull
Orgull

L'Emshi redueix a la meitat el temps de pagament als seus proveïdors respecte al mateix període de l'any passat

L'Emshi redueix a la meitat el temps de pagament als seus proveïdors respecte al mateix període de l'any passat
05/08/2021 -

L’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (Emshi) ha abonat les factures en una mitjana de 21,23 dies durant el segon trimestre de 2021, la qual cosa suposa haver reduït a pràcticament la meitat el temps de pagament a proveïdors respecte al mateix període de l’any anterior. Així, l’Emshi manté l’agilitat en els pagaments, per davall del temps que estableix la Llei d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera.

“Som molt conscients que sempre és necessari realitzar els abonaments amb rapidesa, però després de l’arrapada econòmica a causa de la pandèmia, aquesta diligència és encara més important”, ha declarat la presidenta de l’Emshi, Elisa Valía.

“Des de l’Emshi seguirem esforçant-nos per a continuar amb aquesta tendència, ja que la reactivació econòmica també depén del fet que autònoms i empreses, siguen de la grandària que siguen, disposen de liquiditat per a seguir amb la seua activitat”, ha explicat Valía

De manera que “atendre els pagaments als nostres proveïdors al més prompte possible, dins de les nostres possibilitats, contribueix a mitigar els efectes econòmics negatius derivats de la crisi del coronavirus”, ha conclòs la presidenta de l’Emshi.

Les administracions tenen l’obligació de rendir comptes davant Hisenda, però també de fer públics aquestes dades amb la finalitat que siga de domini públic si compleixen o no amb els terminis establits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 7 =