25n
25N
25N

Empreses i organismes de promoció exterior de tota Espanya viatgen a Brussel·les en una missió estudi organitzada per IVACE Internacional

Empreses i organismes de promoció exterior de tota Espanya viatgen a Brussel·les en una missió estudi organitzada per IVACE Internacional
23/10/2016 -

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, encapçala una delegació d’empreses i organismes de promoció exterior a Brussel·les en el marc d’una missió estudi organitzada per IVACE Internacional.

Parra ha assenyalat que “la Comissió Europea gestiona multitud de programes que representen interessants oportunitats de negoci que, en moltes ocasions, són desconegudes per les nostres empreses i fins i tot per nosaltres mateixos, ja que els programes canvien i apareixen noves oportunitats”.

“IVACE Internacional ha organitzat una missió perquè tan empreses com a organismes de promoció exterior de diferents comunitats autònomes coneguen la demanda de béns, serveis i obra pública, així com els procediments i bones
pràctiques per a l’adjudicació de contractes amb fons comunitaris”, ha indicat.

La directora general ha destacat l’interés que ha despertat aquesta iniciativa en la qual participen 26 empreses i 4 organismes de promoció exterior a més d’IVACE. En concret participen empreses i organismes d’Andalusia, Castella León, Canàries i de la Comunitat Valenciana. Parra ha assenyalat que “és necessari conéixer què estan fent altres empreses i altres organismes de la resta de l’Estat, ja que en moltes ocasions necessitem socis locals per a participar en els programes europeus i poden aparéixer oportunitats de col·laboració entre nosaltres”.

Durant la missió, els integrants estan desenvolupant una completa agenda de treball en la qual s’inclouen reunions generals i sectorials amb representants tant d’EuropeAid com de diferents direccions generals relacionades amb energia, medi ambient, Tics, etc.

“EuropeAid gestiona projectes de cooperació i ajuda al desenvolupament amb països no membres. El pressupost anual d’EuropeAid és de 7.000 milions d’euros per a la compra de béns, serveis i obra pública. A través d’aquesta missió podem conéixer de primera mà els projectes objecte de les seues línies de finançament i els procediments de contractació”, ha indicat Maria Dolores Parra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 13 =

museo prehistoria