caixa popular

36 empreses aspiren a l’execució de les millores en Camí Reial

Les actuacions, emmarcades dins de l’estratègia EDUSI i cofinançades per fons FEDER, ampliaran l’espai per als vianants i integraran el barri dels Caracoles en el teixit urbà

36 empreses aspiren a l’execució de les millores en Camí Reial
11/07/2018 -

Un total de 36 empreses s’han presentat al concurs per a l’adjudicació del projecte d’execució de la millora de l’entorn urbà del carrer Camí Reial, previst en el pla de Millores 2018-2019. Les actuacions previstes milloraran l’entorn i s’efectuarà una reurbanització urbana i una millora dels carrers i col·lectors. Les actuacions, amb un import previst d’1.974.025 €, contemplen la millora de l’antiga carretera comarcal CV-405, amb l’objectiu de prevaldre l’espai per als vianants i la integració del barri dels Caragols en el teixit urbà.

El regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha assenyalat que gràcies a aquestes actuacions “aquesta zona es convertirà en un espai amable, i s’integrarà el Torrent del futur que estem construint entre tots i totes i on les persones seran les protagonistes”.

El projecte d’urbanització de Camí Reial es troba emmarcat dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Torrent, EDUSI Torrent 2015-2025, que té per objecte la planificació d’actuacions de regeneració urbana a executar fins al 2022, mitjançant un enfocament integrat dels aspectes econòmics, ambientals, climàtics, demogràfics i socials. Es troba cofinançat al 50% per fons europeus, concretament el Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya (POPE) FEDER 2014-2020.

Les diferents tasques de millora consideren mesurades com la reducció de la velocitat de circulació en la zona i de la contaminació acústica i lumínica, seguint així amb el compromís de l’EDUSI d’evolucionar cap a una ciutat més sostenible.

Les actuacions previstes són les següents:
– Reducció de l’amplària dels carrils de circulació
– Implantació de noves places d’aparcament
– Eixample de les voreres per als vianants
– Creació de nous espais verds i àrees de descans
– Repavimentació de voreres i calçades
– Substitució de la senyalística

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dos =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC