caixa popular

17 empreses catalanes aposten per la Comunitat Valenciana com a nova seu social

Des del 1 d’Octubre ja són 700 empreses les que han canviat la seua seu social davant la crisi d’Estat de Catalunya

17 empreses catalanes aposten per la Comunitat Valenciana com a nova seu social
18/10/2017 -

La gran crisi política de Catalunya també s’està vivint en el terreny econòmic. En aquests moments, des de l’1 d’Octubre, ja han canviat de seu més de 700 empreses catalanes. Sens dubte, més del 50% del PIB català en poc més de 15 dies. Entre les opcions de moltes d’elles, ha sigut la Comunitat Valenciana l’opció d’eixa mudança precisament per la seua estabilitat política i creixement econòmic.

Primer van ser els bancs

Les primeres a fer eixe pas van ser dues de les entitats més importants d’Espanya i tot un referent a Catalunya. Parlem de la primera entitat bancària catalana, Caixabank, que va anunciar el seu canvi de seu a València.

Una altra entitat també es va avançar a eixe moviment. El Sabadell va decidir fer el mateix però en aquest cas en la ciutat d’Alacant on compta amb una gran infraestructura amb les oficines de l’antiga CAM.

El Banc Mediolanum va ser la tercera entitat a confirmar eixe canvi que també ha optat per la capital del Túria per a traslladar la seua seu social.

Gràcies a eixa modificació del Govern de Rajoy, el canvi de seu de qualsevol empresa és ràpid i senzill i ha afavorit l’eixida de moltes d’elles.

Després dels bancs, es va obrir la caixa de Pandora per a la resta d’empreses. En total, a la Comunitat, 7 han optat per València, 6 per Alacant i 4 per Castelló.

En el cas de València, Idilia Foods que és la responsable de Colacao i Nocilla és una altra de les empreses més destacades que es mou a la nostra terra.

Les pròximes hores estan previstes més eixides donada la imminent proclamació de la Independència de Puigdemont. Molts apunten que definitivament el President de la Generalitat declararà la DUI de forma clara i possiblement convoque eleccions constituents.

Fonts de Moncloa asseguren que activaran el 155 si no demà Puigdemont no és clar. Segurament serà la setmana vinent el Senat activarà definitivament el 155 i previsiblement el Govern declararà la DUI just abans.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats