25n
25N
25N

Deu dones, reconegudes com a "Empresàries de l'any" per l'Ajuntament de Burjassot

Deu dones, reconegudes com a "Empresàries de l'any" per l'Ajuntament de Burjassot
05/03/2019 -

El Saló de Plens del Consistori va albergar, en la vesprada d’ahir 4 de març, el lliurament dels Premis “Dones amb iniciativa”, impulsats per la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent i a través de CEMEF. En la huitena edició d’aquest reconeixement que l’Ajuntament de Burjassot realitza a dones emprenedores que tenen i desenvolupen el seu negoci en el municipi, deu dones van rebre el Premi d'”Empresàries de l’Any”.

En un Saló de Plens ple fins als topalls de familiars i amics d’etes dones emprenedores, la regidora d’Igualtat Lluna Àrias va excusar, en primer lloc, l’absència del regidor de Promoció Econòmica, per problemes de salut per a, a continuació manifestar que “a un poble el fan grans persones com vosaltres que, dia a dia, lluiteu per tirar avant el vostre negoci. Ho feu en un municipi, el nostre, que viu principalment del comerç, un comerç pròxim, honrat, competitiu i amable que el que més necessita és persones i dones com vosaltres”.

Després del visionat d’un vídeo que recollia testimoniatges de les deu dones premiades sobre la seua trajectòria i la seua experiència com a emprenedores, l’Alcalde de Burjassot, Rafa García i la regidora d’Igualtat Lluna Àrias, van anar rebent a les deu dones guardonades rebent el premi per part d’altres dones de Burjassot, que també formen part del sector comercial.

Les dones premiades en 2019 han sigut Àngels Romero (Artesana), Yolanda Barchino (Inmobiliaria H&H), Sandra Garcia Fernández (Cafetería Casa Cultura de Burjassot), Sarait Mora Castillo (Cubantruck), Mónica López Sotillo (Mercat L´Almara), Goya Martínez Morata (Mercat L´Almara), Amparo Alcocer (Òptica Alcocer), Mari Carmen García (Moda Infantil Amavi) i Amparo Carceller (Nordic Viatges).

Especialment emotiu va ser el reconeixement a Pilar Solaz, de Confeccions Soriano, qui va rebre el guardó, de mans del seu fill Pedro Soriano, president d’Empresaris Burjassot, com merescut reconeixement per tota una vida dedicada al comerç local.

El guardó, la rèplica en ceràmica d’una Sitja és obra de l’artista local Espinosa Carpio.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

art en blanc
ruta del grial massamagrell