25n
25N
25N

L'empresariat xinés s'interessa per Xirivella

L'empresariat xinés s'interessa per Xirivella
07/10/2020 -

Una delegació d’empresaris xinesos, encapçalada pel president de l’Associació d’Empresaris Xinesos de Manises, Hui Chen, ha visitat els tres polígons industrials de Xirivella amb un criteri d’inversió clarament definit: es busca capacitat d’emmagatzematge i plataformes per a la distribució ‘en línia’. Coordinada per l’alcalde Michel Montaner, la fi última de la visita era conéixer l’oferta de sòl industrial disponible i els usos permesos en cada polígon. La delegació xinesa, composta per empresaris d’implantació nacional i internacional, ha rebut informació tècnica sobre activitats possibles facilitada per l’Oficina d’Urbanisme i el compromís d’assistència per part de l’Agència de Desenvolupament Local.

Montaner ha traslladat la “predisposició” de Xirivella a rebre noves iniciatives de caràcter comercial i industrial compatibles amb la norma urbanística vigent. “Disposem d’uns polígons amplis, amb un traçat modern i que no pateixen la saturació de polígons pròxims”, ha destacat l’alcalde. “Per ubicació, per proximitat a les grans infraestructures com el port i l’aeroport, som una destinació òptima per a qualsevol inversió logística, tecnològica o industrial”, afirma el primer edil.

L’empresariat xinés establit a València pretén afermar la seua expansió amb noves localitzacions per a l’emmagatzematge i distribució ‘en línia’ de les mercaderies importades de la Xina a través de València Port, primer port d’Espanya i cinqué d’Europa en trànsit de contenidors, encara que també es manifesta “obert” a altres projectes, com pot ser la indústria d’assemblatge. Xirivella, que compta amb una superfície industrial de 730.000 metres quadrats, destaca per la implantació d’empreses d’alimentació, construcció, metal·lúrgia i serveis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =