25n
25N
25N

La multinacional Globo desembarca a Alfafar

La multinacional Globo desembarca a Alfafar
10/12/2018 -

L’empresa multinacional de moda i complements Globo va inaugurar el divendres 7 de desembre la seua nova tenda a Espanya amb una superfície de 6.000 metres quadrats dins de la zona comercial d’Alfafar, la més gran en territori espanyol.

Globomoda és una empresa italiana en expansió que compta amb més de 70 tendes en el seu país d’origen i aquesta nova obertura constitueix la quarta seu a Espanya, la més extensa i la que pretén convertir-se en la base d’operacions des d’on dirigir els seus plans d’expansió per Espanya.

Després de l’acte inaugural l’Ajuntament d’Alfafar i l’empresa van signar un conveni per a la col·laboració d’ambdues parts perquè els processos de selecció de personal es coordinen amb l’Agència de Dinamització Local per a la contractació de ciutadans i ciutadanes del municipi.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara va agrair a la direcció de Globo el seu compromís i aposta per instal·lar-se en el municipi, així com la predisposició a col·laborar amb l’ajuntament per a dinamitzar l’economia local. I és que, l’obertura d’aquesta nova delegació ha suposat la contractació de mig centenar de persones a les quals se sumaran una vintena més quan òbriguen les oficines.

Globo se suma d’aquesta manera a les últimes arribades d’empreses a la zona comercial del municipi com van ser les de Bauhaus, Juguetilandia i Decathlon entre altres. A més, s’espera que en els pròxims mesos Muerde la Pasta, Piemontesa, Norauto i Carte-Cash òbriguen els seus respectius locals en una de les zones comercials amb major expansió nacional. Un fet que vol constituir-se com el model de desenvolupament en el qual l’auge i creixement econòmic i comercial servisca per a desenvolupar la cultura i la societat d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =