25n
25N
25N

Ribó rep els representants del Comité d'Empresa d'Estiba i Desestiba del Port de València

Ribó rep els representants del Comité d'Empresa d'Estiba i Desestiba del Port de València
14/03/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut aquest matí els representants del Comité d’Empresa d’Estiba i Desestiba del port de València. L’alcalde ha mostrat la “preocupació per la situació per la qual travessa el Port, i per la repercussió econòmica que això pot generar, no només en la ciutat, sinó en tota la Comunitat Valenciana, ja que el Port de València és un dels motors dinamització i de generació d’ocupació més importants de l’economia valenciana”.

Tal com ha afirmat l’alcalde, “cal un procés de negociació que òbriga les portes a un consens”, en relació a un conveni col·lectiu que data de l’any 1996. En aquest sentit, Ribó “ha apel·lat a la voluntat negociadora de les parts i a la capacitat que necessita la ciutat d’aconseguir acords en àmbits econòmics clau, com és el cas del Port”.

En paraules de Joan Ribó, “hi ha marge de negociació per a complir la sentència europea que, en part, ha generat aquesta situació, així com per a negociar entre totes les parts”. En aquest sentit, Ribó aposta “per un procés de diàleg imprescindible, obert a escoltar, i amb voluntat de consens”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − nou =