25n
25N
25N

Una empresa dona 5.000 mascaretes quirúrgiques a policies, hospitals i ajuntaments

Una empresa dona 5.000 mascaretes quirúrgiques a policies, hospitals i ajuntaments
25/03/2020 -

Vayoil Tèxtil, fabricador de tèxtils per a hostaleria, donarà més de 5.000 mascaretes de tela a policies, hospitals, ajuntaments i altres col·lectius que treballen de cara al públic durant la pandèmia del coronavirus.

La companyia valenciana també ofereix part de la seua capacitat de producció a la Conselleria de Sanitat per a la confecció de màscares i altres articles tèxtils sanitaris, davant l’escassetat d’aquests productes que existeix actualment per a fer front al Covid-19.

De moment, els primers beneficiaris amb 2.000 màscares són la Policia Local de València, els ajuntaments de Torrent i Albal, diversos hospitals com la clínica Quirón, l’Hospital Peset, una residència d’Albal i reguardes de la Guàrdia Civil. La resta de la primera partida es reparteix durant la setmana, detalla l’empresa en un comunicat.

Aquestes mascaretes de tela fabricades en cotó 100% no serveixen per a una persona que està en contacte amb un malalt, però sí que suposen una barrera enfront del virus bacteris per a la gent que es troba davant el públic. Poden llavar-se amb aigua calenta i sabó per a tornar a ser utilitzades.

Els seus teixits ja són utilitzats per aquesta companyia per a altres articles sanitaris, com a draps de quiròfans o llençols per a lliteres, productes sol·licitats per alguns dels seus clients del sector sanitari. A més dels típics articles comuns als hotels com els llençols i tovalloles, ofereix un catàleg d’articles especials i amb característiques tècniques específiques per a aquesta mena d’establiments.

Paral·lelament, Voyail fa front a comandes de clíniques i hospitals privats que sol·liciten llençols per a llits i lliteres, protectors de matalàs, draps, per a quiròfan, fongues de coixins i mantes tot fabricat amb material propi. Té 25 anys i la seua seu és al parc tecnològic d’Ontinyent (València).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − quatre =