L'Ajuntament i Lambda donaran cobertura en matèria d'ocupació al col·lectiu LGTBI

L'Ajuntament i Lambda donaran cobertura en matèria d'ocupació al col·lectiu LGTBI
23/05/2017 -

L’àrea d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, amb Sandra Gómez al capdavant, signa aquesta vesprada un conveni amb l’associació Lambda que permetrà consolidar i impulsar el Projecte Lambda per donar cobertura en matèria d’ocupació a la totalitat de persones LGTBI en situació de vulnerabilitat soci laboral. La iniciativa, promoguda a través de la Fundació CV del Pacte per a l’Ocupació en la Ciutat de València (FVCPE), pretén consolidar el projecte com un servici personalitzat i gratuït per a la població LGTB amb interés a trobar ocupació, millorar el que ja tenen o canviar la seua situació laboral actual.

Sandra Gómez ha posat l’accent en ‘la importància d’obrir un ventall d’oportunitats a aquelles persones que més ho necessiten, millorant la seua ocupabilitat i les seues condicions soci laborals’. Entre els diferents servicis, totalment gratuïts i personalitzats, s’oferirà orientació laboral, preparació i suport d’entrevistes de treball, itineraris personalitzats, formació en habilitats laborals, així com ajuda i suport en les inscripcions en l’Agència de Col·locació de València Activa. També s’oferirà assessorament inicial i accés a serveis especialitzats en emprenedoria.

La regidora ha assenyalat el desig de ‘convertir a València Activa en un referent d’ocupació social, un projecte que treballa per oferir formació i ocupació de qualitat a tota la ciutadania, sense distinció’.

SERVICIS A EMPRESES ‘LGTBFRIENDLY’

També s’ha desenvolupat un apartat destinat a les empreses LGTBfriendly, de manera que des del Projecte Lambda es puguen gestionar ofertes de treball, assessorament sobre les bonificacions i ajudes existents a l’hora de treure una oferta d’ocupació o col·laboració en la preselecció de les persones candidates mitjançant l’estudi del perfil requerit per l’empresa. Gómez ha destacat ‘la importància de recolzar a aquest sector empresarial, obrint València a noves oportunitats i donant cobertura a projectes i negocis que ajuden a conformar una ciutat plural i integradora’.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 14 =

Festes Torrent 2019