caixa popular

El segon Fòrum Emple@lcàsser bat rècords

L’Ajuntament destaca l’èxit d’aquesta iniciativa pel que fa a la seua edició anterior celebrada el passat any

El segon Fòrum Emple@lcàsser bat rècords
03/03/2018 -

Més 300 persones han participat en el segon Fòrum d’Ocupació EMPLE@LCÀSSER, organitzat per la Regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social, on s’ha posat en contacte a un total de 15 empreses i entitats col·laboradores amb candidats a ocupar una de les 50 ofertes de treball oferides.

La Regidora d’Ocupació, Paqui Abella; el gerent de Divalterra, Xavier Simón, l’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora i el Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General del SERVEF, Enric Nomdedéu, han donat la benvinguda aquest divendres als assistents, que han pogut participar durant tot el matí en deu xarrades i tallers i en les entrevistes programades amb les empreses i ens col·laboradors, prèvia inscripció a través de la web de la jornada.

alcasser

Aquest segon fòrum d’ocupació ha superat totes les expectatives, ja que a solament un dia de tancar el termini d’inscripcions ja se superava la xifra de persones registrades en l’anterior convocatòria i el nombre de candidatures per als processos de selecció aconseguia els 370″, explica Paqui Abella.

L’edila afirma que aquesta iniciativa “és tot un èxit, ja que un gran nombre de persones podrà aconseguir una ocupació” i destaca la implicació de les empreses col·laboradores. “Hem tingut estands informatius d’entitats públiques, companyies molt importants de diferents sectors i també empreses de recursos humans, que han posat a la disposició dels assistents ofereixes molt interessants per a una incorporació immediata”, explica.

Alcàsser

Així mateix, diferents experts han oferit conferències i tallers pràctics per a cercar ocupació, superar qualsevol procés de selecció i millorar la motivació. “Estem molt orgullosos de com ha transcorregut l’esdeveniment i, sobretot, que tanta gent haja pogut trobar avui una motivació per a seguir avant, bé siga amb un treball o amb noves idees per a superar entrevistes”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 14 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris