25n
25N
25N

Més de 2.000 aspirants realitzen a València les proves per a optar a una ocupació en FGV

Més de 2.000 aspirants realitzen a València les proves per a optar a una ocupació en FGV
20/09/2020 -

Més de 2.000 aspirants, en concret 2.203, realitzen aquest diumenge a València i Alacant les proves de les ofertes d’ocupació pública de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) corresponents als anys 2017, 2018 i 2019, així com per a la constitució de noves borses d’ocupació temporal.

Les proves es realitzen des de les 9.00 hores en Fira València, pel que respecta a Metrovalencia, i a la Universitat d’Alacant, pel que concerneix el TRAM d’Alacant. Estan convocades 2.203 persones aspirants, 1.690 a València i 513 a Alacant.

Els exàmens comptaran “amb totes les mesures sanitàries i de seguretat perquè les proves transcórreguen amb totes les garanties per als i les participants, començant per una entrada escalonada a les instal·lacions, cada quinze minuts a València, i cada vint a Alacant”, ha explicat la Generalitat en un comunicat.

Les persones participants en les proves hauran de portar una màscara higiènica o quirúrgica (no s’admetran les de vàlvules) i una altra de recanvi; un gel individual; el seu propi bolígraf i hauran d’acudir sense acompanyants.

A l’entrada hauran d’aplicar-se gel hidroalcohòlic, que estarà distribuït per totes les instal·lacions, acreditar-se amb el DNI, i passar un control de temperatura en la qual no hauran de superar els 37,5° centígrads. L’organització de les proves compta amb un equip mèdic i una ambulància per a resoldre qualsevol dubte o contingència.

Tant en Fira València com a la Universitat d’Alacant els accessos i eixides estaran senyalitzats, els ascensors sol es podran utilitzar per persones de mobilitat reduïda i s’ha disposat una distància d’1,50 metres entre taula i taula de les persones examinades, quan en les proves d’aquest tipus s’estipula una separació de 75 centímetres.

En concloure cada prova, de 120 minuts de duració (30 minuts del temari comú i 90 de l’específic del lloc al qual es presenta), les persones aspirants hauran d’alçar la mà perquè es puga gestionar la seua eixida de manera ordenada i individualitzada.

OFERTA DE PLACES

A l’oferta de 106 places, corresponent a 2019, cal sumar les 15 places de 2018 i les 15 de 2017, per la qual cosa FGV ha llançat un procés de selecció conjunt en 2020 amb un total de 136 llocs de treball per a València i Alacant.

El 3 de juliol va acabar el termini d’admissió d’instàncies i les 22.227 sol·licituds les van registrar 3.437 persones, que finalment s’han reduït a 2.202, ja que 1.235 d’elles no complien alguns dels requisits requerits per al lloc de treball sol·licitat.

PLACES PREVISTES

Les 106 places previstes corresponents a 2019 són: 21 agents d’estació per a València; 27 maquinistes tramvia i 33 maquinistes metre per a València; 8 maquinistes Alacant; 8 oficials/as per als tallers de València; un oficial/a de línia de tramvia a València; un cap/a d’estació operador d’Atenció al Viatger per a València; 5 places de cap/a de circulació a Alacant; una plaça d’agent de la unitat de supervisió i intervenció per a Alacant, i un cap/a d’instal·lacions elèctriques i automatismes per a València.

Respecte a l’oferta de 2018, la relació de llocs a cobrir és la següent: 4 oficials/as per a Taller Machado; 3 oficials/a per a Tallers de València Sud; 3 maquinistes per al depòsit Tallers Machado; 2 maquinistes tallers El Campello; 2 oficials/as zelador/as de línia electrificada; 1 oficial/a de subestacions i telecomandament.

Les corresponents a 2017 inclouen: 2 maquinistes per a Benidorm; 1 maquinista per a tallers El Campello; 7 oficials/as per a tallers Machado; 2 oficials/as per a tallers de València Sud; 2 factors de circulació a Altea, i 1 factor/a de circulació en Creueta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =