25n
25N
25N

La Conselleria d’Agricultura inicia la reparació del camí del Carril-Pont de la Costa afectat per la DANA

És un dels últims camins que quedaven pendents dels que requerien d’actuacions de major calat per evitar riscos en futurs episodis de pluges

La Conselleria d’Agricultura inicia la reparació del camí del Carril-Pont de la Costa afectat per la DANA
08/09/2020 -

La Conselleria d’Agricultura ha iniciat esta setmana la reparació del camí del Carril-Pont de la Costa afectat per la DANA, un dels últims que quedaven pendents dels que l’administració autonòmica es va comprometre a millorar al terme d’Ontinyent a través de l’empresa pública Tragsa.

El regidor de Camins, Manuel Cuesta, explicava que les obres, que s’estan duent a terme en coordinació amb l’Ajuntament “són de les poques que teníem pendents del paquet d’actuacions que ens va anunciar al seu dia el Director General d’Agricultura, Roger Llanes, qui va ratificar a l’alcalde Jorge Rodríguez que comptaríem amb el suport del Consell no sols per restablir la normalitat en estos espais on calien actuacions de gran calat que requerien de projectes d’obra i inversions més elevades. Amb estes obres no sols restablim la normalitat sinó que també reduir els riscos en futurs episodis de fortes pluges, assenyalava.

En concret, als últims mesos s’ha actuat al Camí de la Ponceta (erosions de talussos, descalçament de paviment, etc); pont de la Clariana (debilitament de l’estructura del pas existent ocasionada per erosions); Camí del Pont del Rei i Camí de la Puríssima (erosions de talussos i descalçament de paviment als dos casos). Després de la intervenció iniciada ara al Camí del Carril-la Costa (erosions sobre el paviment asfàltic) sols restarà executar la prevista al Camí Vell de Xàtiva (erosions de talussos i descalçament de paviment).

Manuel Cuesta agraïa la bona predisposició mostrada en tot moment des de la Conselleria d’Agricultura que dirigeix Mireia Mollà “per treballar amb l’Ajuntament a millorar estos espais, i per al veïnat d’estes zones per la paciència amb unes intervencions que no es podien fer sinó de manera seriosa per quedar millor preparats per al futur”, destacava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 10 =

museo prehistoria