25n
25N
25N

Arranquen les obres del Mercat del Grau: primers passos per a convertir-se en un mercat de referència

Es preveu que les obres del Mercat del Grau tinguen una durada aproximada de 11 mesos

Arranquen les obres del Mercat del Grau: primers passos per a convertir-se en un mercat de referència
01/02/2019 -

Ja han començat les obres de rehabilitació del Mercat del Grau. Amb un pressupost de 2.400.000 euros, aquest projecte convertirà un dels mercats més emblemàtics de la ciutat en un espai de referència. I és que les obres no solament consistiran en la demolició, rehabilitació integral i integració de jardineria en el mercat, sinó que també s’estendrà als voltants amb l’objectiu de dinamitzar tot el barri.

I, En què consisteix el projecte de rehabilitació del Mercat del Grau? Per a començar, canviarà la seua façana actual per una àmplia vidriera, que envoltarà tot l’espai. Així mateix, les parades es reduiran de 24 a 19, de les quals la 18 i la 19 estaran buides per a destinar-se tant a la tira de comptar, com a l’organització de diferents esdeveniments.

Sens dubte, un altre dels punts destacats és que el nou Mercat del Grau comptarà amb una sala polivalent, de 223 metres quadrats, que associacions, confraries o veïns en general podran sol·licitar per a reunir-se o organitzar activitats culturals. Aquesta sala se situarà en el centre del mercat, i podrà continuar utilitzant-se una vegada finalitze l’horari de mercat, que, com a novetat, obrirà les seues portes a la vesprada, ja que com explicava el regidor de Comerç, Carlos Galiana, “es tracta d’obrir aquest mercat a un nou públic”.

De moment, ja s’ha començat amb la demolició d’aquest espai, en el qual només deixaran les columnes. A partir d’ací, es preveu que les obres tingues una durada d’onze mesos. Una vegada finalitzat el mercat, es continuarà amb la conversió en zona de vianants del carrer Crist del Grau, on s’incorporarà zones de jardineria i una cafeteria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − dos =