25n
25N
25N

Comença la instal·lació de nous jocs infantils inclusius a les places Itàlia, Soliera, 3 d'Abril i el Carrer Torrent de Paiporta

Comença la instal·lació de nous jocs infantils inclusius a les places Itàlia, Soliera, 3 d'Abril i el Carrer Torrent de Paiporta
17/01/2019 -

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Paiporta ha iniciat els últims dies la instal·lació de jocs infantils inclusius a les places Itàlia, Soliera, 3 d’Abril i el Carrer Torrent. Aquesta actuació repartida per tota la trama urbana de la localitat respon a demandes de la ciutadania, expressades tant en les assemblees ciutadanes ‘Trobades amb l’alcaldessa’, com en el dia a dia de la comunicació entre el veïnat i l’Ajuntament.

La inversió prevista en aquestes quatre actuacions és de 120.919,59 euros. Els jocs tindran en tots els casos la particularitat de ser inclusius, és a dir, que estaran adaptats per a criatures amb diversitat funcional o problemes de mobilitat. Aquesta aposta per la inclusió respon a la vocació de l’Ajuntament de facilitar l’accés als equipaments públics de totes les xiquetes i xiquets.

L’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, i la regidora d’Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez, han visitat el primer dels parcs que s’està instal·lant, a la Plaça Itàlia.

Val ha recordat que “la conservació i millora del patrimoni públic és una prioritat per al govern i, en eixa línia, hem actuat sobre infinitat de parcs i jardins de la localitat, perquè els xiquets i xiquetes, les mares i els pares, compten amb llocs d’esplai en les millors condicions possibles”.

L’alcaldessa, Isabel Martín, ha afegit que “la inclusió és també una línia prioritària per al govern de Paiporta, i per això hem apostat per uns jocs que permeten a totes les criatures jugar juntes, sense exclusions ni limitacions causades per la diversitat funcional”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + divuit =

museo prehistoria