25n
Orgull
Orgull

Comença la inscripció per als comerços de Paiporta en la campanya 'Torna a l'escola amb el comerç local'

Els negocis locals poden apuntar-se a aquesta iniciativa fins el 22 de juliol

Comença la inscripció per als comerços de Paiporta en la campanya 'Torna a l'escola amb el comerç local'
13/07/2021 -

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta ha iniciat aquest dilluns el període d’inscripció per als comerços de cara a la campanya ‘Torna a l’escola amb el comerç local’.

Gràcies a aquesta iniciativa, totes les persones que realitzen compres de productes relacionats amb la tornada a l’activitat lectiva al llarg dels mesos d’agost i setembre als negocis adherits entraran en el sorteig de 10 xecs de 50 euros, que es podran gastar en els mateixos comerços participants.

La inscripció per als comerços és totalment gratuïta i es pot realitzar de manera telemàtica, al formulari que hi ha al aquesta pàgina web. El període d’inscripció s’ha obert aquesta setmana i es perllongarà fins al 22 de juliol.

D’acord amb les bases de la campanya, poden participar en ‘Torna a l’escola’ tota classe de comerços relacionats amb la venda de productes de cara a l’inici del curs, és a dir, òptiques, papereries, botigues de roba i sabateries, llibreries, clíniques dentals o negocis de venda d’electrodomèstics, entre d’altres.

Per a la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, ‘Torna a l’escola’ “exemplifica a la perfecció l’aposta decidida de l’Àrea d’Economia pel comerç de proximitat, com a actor fonamental de la vida econòmica del poble, i com a generador de treball de qualitat i riquesa que es queda a Paiporta». Per aquesta raó, anima a tots els comerços a què s’hi sumen a una iniciativa “enfocada a incentivar el consum en els negocis de barri”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =