25n
25N
25N

Comença a Alzira la Càtedra d'Innovació i Recerca Clau-Idea amb la Comissió de Seguiment

Comença a Alzira la Càtedra d'Innovació i Recerca Clau-Idea amb la Comissió de Seguiment
14/04/2021 -

Ahir es va celebrar la primera reunió de la Comissió de seguiment de la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea a l’Ajuntament d’Alzira amb la participació de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el director de la Càtedra, Bernardo Pascual, el director de l’Escola d’Agrònoms Alberto San Bautista, els regidors de Cultura, Educació i Medi Ambient i altres representants de la Universitat Politècnica de València.

El passat mes de novembre, en la Universitat Politècnica de València, va tindre lloc la signatura d’esta càtedra a càrrec de l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i del rector de la universitat, Francisco Mora. Es tracta d’un acord dirigit fonamentalment a la promoció i el desenvolupament de la investigació i innovació en l’àmbit tecnològic tant en el camp agrari com mediambiental.

La Comissió de Seguiment integrada per membres de la UPV i de l’Ajuntament d’Alzira mitjançant IDEA, es va reunir per a valorar les actuacions immediates i rellevants que es portaran a terme d’acord amb una sèrie de línies de treball.

“Amb aquesta primera trobada hem fet un pas important per a encetar la relació entre la Universitat Politècnica de València i el mateix Ajuntament en l’àmbit empresarial, d’agricultura i alimentació, que són les principals àrees temàtiques de la càtedra” ha explicat l’alcalde, Diego Gómez.

Dins de les matèries tractades, s’ha encetat la planificació per a crear un microweb que arreplegue el contingut de la càtedra, la seua difusió a tots els interessats, així com s’ha indicat que l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la UPV, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alzira seran l’escenari per a portar a terme les diferents activitats de formació, col·laboracions, beques, conferències o per a portar a terme la gestió de pràctiques en empreses.

Una vegada finalitzada la reunió, el rector de la UPV, Francisco José Mora, ha signat en el llibre de visites de l’Ajuntament, i ha fet ressò del seu agraïment per l’acollida rebuda i per crear aquest vincle tan directe amb la universitat.

Més tard, amb la resta de representants han visitat les instal·lacions de l’ajuntament i els centres d’Idea i de la Clau, per conéixer de més a prop el seu funcionament i els diferents departaments on es desenvolupen les activitats de formació. A més, han continuat la vista per la ciutat, les seues arrels i evolució al MUMA i finalment han visitat el nostre preuat paratge de La Murta fins al monestir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =