25n
25N
25N

Empar Marco, nova directora general de radiotelevisió valenciana

Empar Marco, nova directora general de radiotelevisió valenciana
24/02/2017 -

El Consell Rector, reunit el 23 de febrer de 2017 en la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació a Burjassot, ha deliberat, per majoria qualificada:

Que després del concurs públic realitzat per a escollir a qui serà la directora general de la radiotelevisió pública valenciana, la persona proposada per a la seua aprovació definitva per Les Corts és Empar Marco.

Empar Marco és llicenciada en filologia hispànica valenciana en la Universitat de València. Ha treballat com delegada dels diaris Avui i La Vanguardia; ha sigut cap de redacció de la Revista DISE, periodista i assessora lingüística en Ràdio 9, així com corresponsal de Catalunya Ràdio. Des de 2014 fins a l’actualitat treballa com delegada de TV3 a la Comunitat Valenciana. A més a més, va ser membre de la executiva de la Unió de Periodistes Valencians durant tres anys i compta amb més de nou anys d’experiència com a traductora, assessora lingüística i professora de valencià per a funcionaris en la Diputació de València i en la Conselleria de Cultura de la Generalitat. Empar també va ser responsable del Centre d’Informació de la Dona de la Generalitat Valenciana i és coautora de les normes d’estil lingüístic de l’antiga RTVV.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 2 =