25n
25N
25N

EMIVASA aconsegueix el certificat d'AENOR en seguretat de la informació

EMIVASA aconsegueix el certificat d'AENOR en seguretat de la informació
21/03/2017 -

L’empresa de gestió d’aigües EMIVASA és la primera firma espanyola del sector que ha rebut el certificat d’AENOR de Tecnologia de la Informació, Tècniques de Seguretat i Sistemes de Gestió de Seguretat de la Informació. El regidor del Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València, Vicent Sarrià, ha rebut hui el certificat de la norma ISO 27001:2014 de mans del director de la delegació d’AENOR a la Comunitat Valenciana, Salvador Ibáñez.

Aquest certificat valida la gestió que EMIVASA realitza de la seguretat de la informació, constituïda per un conjunt de mesures preventives i reactives en els sistemes tecnològics d’aquesta organització que li permeten mantenir la confidencialitat, disponibilitat i integritat de la informació, basat en un enfocament de gestió de riscos.

La seguretat de la informació inclou el control en els sistemes d’accés, ús, divulgació, interrupció o destrucció no autoritzada d’informació, i estableix estratègies que involucren processos en què la informació és un actiu primordial. Es requereix establir polítiques, controls de seguretat, tecnologies i procediments capaços de detectar amenaces i vulnerabilitats i que ajuden a salvaguardar tant la informació com els sistemes que l’emmagatzemen i administren.

El fet que la informació confidencial d’una empresa, els seus clients, les seues decisions, el seu estat financer o la seua nova línia de productes caiguen en mans d’un competidor o es faça pública de forma no autoritzada, podria ser causa de demandes legals, pèrdua de credibilitat dels clients, pèrdua de negocis o, inclús, fallida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =