caixa popular

Quan començarà a emetre À punt?

Les emissions de la nova RTVV es retardaran més del previst

Quan començarà a emetre À punt?
11/09/2017 -

Fa ja un parell d’anys començava la marxa per reobrir l’antiga Canal 9, amb l’objectiu de tornar a dotar a la Comunitat Valenciana d’un mitjà renovat, en el qual no solament es fomentara les produccions valencianes, sinó que a més la nostra llengua tornara a tindre una major presència.

No obstant això, el camí per a reobrir la nova radiotelevisió valenciana s’ha anat retardant. En aquest sentit, i encara que ja s’han convocat les borses temporals d’ocupació per a Àpunt, tot apunta que RTVV no començarà les seues emissions aquest 9 d’octubre, com estava previst.

La directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC), Empar Marco, ja ha anunciat que l’obertura d’Àpunt es retardarà més del previst, i que les emissions no podran començar a l’octubre. Així mateix, i encara que sense fixar cap data, sí que ha manifestat que volen estudiar si hi ha possibilitats reals de començar a emetre cap a finals d’any.

La nova radiotelevisió valenciana no començarà amb tots els mitjans alhora. I és que la plataforma multimèdia no s’engegarà fins a l’any que ve. De moment, la CVMC estan pendents de gestionar les diferents categories professionals que s’han convocat per a anar nodrint la plantilla de professionals, amb l’objectiu que, en el menor temps possible, la nova RTVV isca del negre.

En paraules de Marco, la nova televisió valenciana començarà en el primer trimestre de 2018, abans començarà la ràdio i la web amb continguts infantils.

Carta d’ajust

Fa un parell de setmanes els canals de la CVMC estrenaven una nova carta d’ajust amb colors corporatius i un missatge d’esperança. La seua directora general, Empar Marco, ho anunciava així a twitter.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

sempre teua