caixa popular

Emili Altur reitera el seu compromís amb el poble sahrauí durant el comiat al delegat Saad el Mami

El diputat de Cooperació es reuneix amb el representant a la Comunitat Valenciana per a recapitular els programes finançats per la Corporació provincial, com ‘Vacances en Pau’ o ‘Caravana per la Pau’

Emili Altur reitera el seu compromís amb el poble sahrauí durant el comiat al delegat Saad el Mami
23/06/2017 -

El diputat de Cooperació, Emili Altur, ha mantingut una reunió amistosa amb el delegat sahrauí a la Comunitat Valenciana, Saad el Mami, qui s’acomiada del seu càrrec després de 5 anys, i ha reiterat la solidaritat de la institució provincial amb la comunitat sahrauí.

“El diputat Emili Altur sempre ha estat a l’altura i ha tingut en compte les prioritats del poble sahrauí. Ha treballat per a elevar el seu sofriment i suavitzar-lo”, ha destacat Saad el Mami. El representant de la Comunitat Valenciana ha agraït la solidaritat de les institucions i la ciutadania valenciana “malgrat les dificultats durant els anys de crisis”.

Així mateix, Altur i el Mami han recordat els projectes que subvenciona cada any la Diputació de València com ‘Caravana per la Pau’, destinat a enviar aliments i material als campaments de refugiats, i ‘Vacances en Pau’, programa d’acolliment familiar temporal. L’objectiu d’aquest últim és gestionar i sufragar l’estada de 25 xiquets sahrauís en famílies valencianes per a proporcionar-los assistència sanitària especialitzada, a més d’oferir-los un període de descans i desenvolupament personal, promoure la tolerància i permetre’ls perfeccionar el castellà com a segona llengua oficial del poble sahrauí.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats