25n
25N
25N

Emili Altur: «La col·laboració entre institucions publiques és fonamental per a la creació d’ocupació»

El diputat de Cooperació Municipal ha participat en l’acte inaugural del XVI Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia de la Universitat de València

Emili Altur: «La col·laboració entre institucions publiques és fonamental per a la creació d’ocupació»
16/02/2017 -

«Des de les institucions publiques hem de seguir apostant per la col·laboració amb entitats de prestigi, com la Universitat de València o la Cámara de Comerç de València, entre d’altres, per a promoure la creació d’ocupació». Així s’ha expressat el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, durant la seua intervenció en l’acte inaugural del XVI Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. Una cita on la corporació provincial es troba representada per l’empresa pública Divalterra i la seua gerent, Agus Brines, a més del director de l’Àrea de Promoció Econòmica, Josep Melero.

En aquest mateix fòrum, Altur ha incidit en que la Diputació de València «ha de constituir un instrument útil de referència per als Ajuntaments i les Mancomunitats de les comarques valencianes en matèria de promoció econòmica» amb el propòsit «d’implementar línies estratègiques conjuntes i treballar en xarxa amb plans d’orientació, formació, qualificació i ocupació, per pal·liar, entre tots, l’atur i fomentar diferents vies d’autoocupació, nous models productius, treball cooperatiu i pimes». Uns programes d’actuació que «permetran demostrar el gran potencial que tenim els valencians i les valencianes que volem desenvolupar el nostre país per posar-lo al capdavant de l’economia», ha reivindicat.

El responsable de l’Àrea de Cooperació Municipal ha participat en aquest acte inaugural juntament amb el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, el degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor, la regidora d’Educació a l’Ajuntament de València, Maria Oliver, la directora general de Planificació i Serveis, Eva Hernández, i la directora general de Formació Professional, Marina Sánchez.

Aquest fòrum està organitzat per la Facultat d’Economia de la Universitat de València amb el patrocini de Banc Sabadell, BBVA, CaixaBank, la Cátedra de Finanzas Internacionales-Banco Santander i Consum, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, el SERVEF, Divalterra i l’Agencia Tributària.

Al llarg de dues jornades es realitzaran més de 40 activitats relacionades amb l’ocupació i l’emprenedoria. A més de comptar amb una àmplia zona d’exposició, instal·lada en el hall de la facultat, en el qual destacades empreses del sector financer, asseguradores o consultores donaran a conèixer els perfils que demanden, la seua oferta de pràctiques i recolliran els currículums de tots aquells interessats que desitgen dipositar-ho i complisquen els requisits demandats per les mercantils.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =