caixa popular

Emergències recomana extremar les mesures de seguretat enfront del vent en la setmana fallera

]El Centre de Coordinació d’Emergències estableix Preemergencia nivell taronja a l’interior sud de la província de València

Emergències recomana extremar les mesures de seguretat enfront del vent en la setmana fallera
12/03/2018 -

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències recomana extremar les mesures de seguretat davant dels episodis de vent que es produiran al llarg de la setmana fallera.

Aquest dilluns, el Centre de Coordinació d’Emergència ha actualitzat la Preemergència per vent nivell taronja a l’interior de la província de València a partir dels avisos meteorològics de l’Agència Estatal de Meteorologia, AEMET, i ha emés un butlletí d’informació especial per a informar els municipis afectats per aquest risc, també a aquells amb risc nivell groc.

Segons AEMET, l’escenari més probable durant aquestes Falles és que persistisca la situació meteorològica de pas de fronts de ponent, amb vent de l’oest predominant durant tot el període. Davant aquesta possibilitat, el Centre de Coordinació d’Emergències ha emés un butlletí d’informació especial als municipis donada l’elevada intensitat que pot tindre el vent en qualsevol punt de la Comunitat Valenciana, sobretot en les zones litorals, i recomana als municipis amb festes de Falles que extremen les mesures de precaució.

A l’interior sud de València segueix activa la preemergència per risc de vent nivell taronja amb ratxes fins a un màxim de 90 quilòmetres per hora, i la resta en avís groc per ratxes que oscil·laran entre els 70 i els 80 quilòmetres per hora a Castelló i litoral nord d’Alacant.

El director de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha explicat que és necessari, en la fase prèvia a la ‘plantà’, “extremar les mesures de seguretat en grues, amarre de peces, carpes, escenaris o qualsevol altre element que puga veure’s afectat pel vent per a impedir qualsevol contratemps associat a la seua utilització i establiment”.

José María Ángel ha insistit en la conveniència de “mantenir-se atents a qualsevol altre avís o butlletí d’informació especial que, d’ara endavant, es puga emetre des del Centre de Coordinació d’Emergències, així com del seguiment i recomanacions que la Generalitat Valenciana publique a través del compte de twitter @GVA112”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − sis =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC