25n
25N
25N

Decretada l'Emergència Situació 0 en cinc comarques de Castelló, una de València i una altra d'Alacant

Decretada l'Emergència Situació 0 en cinc comarques de Castelló, una de València i una altra d'Alacant
19/01/2020 -

El Centre de Coordinació d’Emergències ha establit aquest diumenge l’Emergència Situació 0 per nevades en cinc comarques de Castelló, en dues de la província de València i en tres d’Alacant.

En concret, a València, preval l’emergència a la comarca de la Plana de Requena-Utiel i en el Racó d’Ademuz. A Alacant, s’ha establit per a l’Alt Vinalopó, l’Alcoià i l’Alacantí.

La província de Castelló ha sigut la més afectada pel temporal ‘Gloria’, que ha obligat a establir emergències per neus a les comarques castellonenques dels Ports, l’Alcalatén, Alt Maestrat, Alt Palància i Alt Millars.

Asmismo, s’ha establit la preemergència nivell roig per nevades a l’interior nord de Castelló i la taronja per vents i fenòmens costaners en el litoral de la província.

A València, està activada la preemergència per nevades nivell roig a l’interior sud de València, la preemergència roja per fenòmens costaners en el litoral i la roja per vents en el litoral sud. L’interior nord està en nivell taronja per nevades, el litoral sud per pluges i l’interior i litoral nord per vents.

Quant a Alacant, s’ha decretat la preemergència nivell roig per neu a l’interior i litoral nord; el nivell roig per fenòmens costaners en el litoral nord i taronja en el litoral sud; el nivell roig per vents en el litoral nord; la preemergència taronja per pluges a l’interior i litoral nord i per vents, en nivell taronja a l’interior i litoral sud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + set =