caixa popular

Els xiquets i xiquetes gaudeixen d'un estiu divertit i fresc en els Campus Esportius

La programació inclou tenis, gimnàstica rítmica, natació, futbol, engonals i informàtica, entre moltes altres activitats

Els xiquets i xiquetes gaudeixen d'un estiu divertit i fresc en els Campus Esportius
26/06/2017 -

Hui s’han iniciat els ‘Campus Esportius’ organitzats per la Fundació Esportiva Municipal (FDM). Els xiquets i xiquetes, d’entre 5 i 16 anys, gaudiran del mes de juliol amb una programació que ofereix diversió, amistat, respecte i diversió amb una gran varietat d’activitats: tenis, gimnàstica rítmica, natació, futbol, atletisme, dansa, anglés i informàtica., entre molts altres.

L’alcalde Jesús Ros ha assenyalat que “des de l’ajuntament volem posar al servei dels pares i mares una alternativa per a permetre’ls la conciliació entre el temps laboral i les vacances escolars dels seus fills i filles; per açò hem preparat una programació molt divertida que combina esport i aprenentatge”.

Els xiquets i xiquetes estan acompanyats en tot moment de monitors especialitzats. Els 6 campus tenen diferents activitats i horaris, però tots tenen el comú les classes de natació, que realitzen en la piscina del Vedat. Altres llocs on es realitzen els Campus són: el pavelló Anabel Medina, el pavelló El Vedat, el camp de futbol Sant Gregorio, el col·legi Federico Maicas i la piscina del Vedat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios