25n
25N
25N

Els xiquets i xiquetes del Campus Social visiten l’Hort de Trénor

Els xiquets i xiquetes del Campus Social visiten l’Hort de Trénor
25/08/2016 -
Des que va finalitzar el passat curs escolar en el mes de juny, un total de 80 xiquets i xiquetes de famílies amb pocs recursos han pogut aprendre i divertir-se en el segon Campus Social municipal d’estiu d’un gran ventall d’activitats educatives, lúdiques, esportives i culturals dirigides per monitors especialitzats. A més en aquesta segona edició, els menors estan gaudint de visites a entorns naturals del nostre terme, d’activitats a l’aire lliure o excursions a la piscina municipal.
L’equip de govern de l’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels més xicotets, va impulsar l’any passat aquesta iniciativa que garanteix als xiquets amb menys recursos activitats d’entreteniment i educatives, a més d’un servei gratuït de menjador durant els mesos de vacances. Francesc Carbonell, regidor de Benestar Social i alcalde per funcions, ha destacat “la importància d’aquesta iniciativa per a igualar les oportunitats de tots els xiquets i xiquetes del municipi, oferint-los un campus d’estiu on puguen divertir-se jugant i aprenent durant els mesos de vacances”.
Els escolars han visitat al costat de Francesc Carbonell i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, l’Hort de Trénor. Patricia Sáez ha assenyalat que “els xicotets s’han divertit en aquest entorn natural i privilegiat del municipi, on han gaudit d’activitats a l’aire lliure i han jugat a diferents jocs col·lectius juntament amb els seus monitors. És important mantenir aquesta iniciativa que afavoreix l’educació i l’entreteniment dels xicotets en els mesos d’estiu”. En una setmana es clausurarà aquesta segona edició del Campus Social amb l’arribada del nou curs escolar que posa fi al període vacacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − set =