25n
25N
25N

Els xiquets i xiquetes de Mislata gaudixen de les seues vacances en l'Escoleta de Nadal i els tallers d'arts plàstiques

Centenars d’escolars participen en les diferents propostes formatives i d’oci de les regidories de Cultura i Joventut

Els xiquets i xiquetes de Mislata gaudixen de les seues vacances en l'Escoleta de Nadal i els tallers d'arts plàstiques
27/12/2017 -

Les vacances nadalenques dels escolars poden fer-se molt llargues, tant per a ells com per als seus pares, especialment si durant estes dates han de seguir complint amb les seues obligacions laborals. Per a evitar que això ocórrega i amb l’objectiu de dinamitzar estos dies de descans dels xiquets i xiquetes de Mislata, l’Ajuntament, a través de les regidories de Joventut i Cultura, programa cada any una potent oferta d’activitats formatives i d’oci per a totes les edats. Dos de les propostes amb més participació són l’Escoleta de Nadal i els Tallers d’Arts Plàstiques.

La primera d’elles, l’Escoleta de Nadal, que celebra enguany la seua segona edició, està realitzant-se entre l’espai sociocultural La Fàbrica i el Col·legi Jaume I. Allí, mig centenar de xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys han començat a gaudir dels seus matins festius aprenent i jugant amb altres escolars de la seua edat. Durant tots els matins dels dies no festius, l’Escoleta oferix oci i entreteniment mitjançant tallers, jocs i activitats útils per a continuar la formació educativa i els valors de convivència en grup. La novetat d’enguany ha sigut una gymkhana realitzada ahir en la que tots els participants van gaudir del matí demostrant la seua destresa i habilitats.

L’altra aposta formativa municipal ha arribat de la mà dels tallers gratuïts d’arts plàstiques, que en estes dates tan assenyalades se centren en temàtiques nadalenques. Enguany l’oferta s’agrupa també per edats, amb tallers per a xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys i uns altres per als compresos entre els 9 i els 13 anys. I tots els escolars que estan passant per estos tallers estan aprenent les diferents tècniques plàstiques a partir de contes nadalencs.

A estes propostes per als més menuts, se sumaran les diferents activitats incloses dins de la campanya “Nadal Actiu” de la regidoria de Joventut, destinades per a joves i adolescents, i que acollirà tallers, jocs i espectacles en el Centre Jove del Mercat.

Escoleta Nadal 1
Escoleta Nadal 1Escoleta Nadal 2Escoleta Nadal 3Escoleta Nadal 4Talleres 1Talleres 2Talleres 3Talleres 4Talleres 5

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 11 =

bombers
bombers