caixa popular

Els xiquets del Consell d'Infància decoraran amb dibuixos l'ambulatori de Mislata

L’Ajuntament i l’Hospital de Manises satisfan la petició que va fer una xiqueta de Mislata a través de la “Bústia Jove” per a fer més amigables els centres de salut

Els xiquets del Consell d'Infància decoraran amb dibuixos l'ambulatori de Mislata
27/09/2017 -

Els veïns de Mislata tenen a la seua disposició diferents eines de participació ciutadana per a contactar amb l’Ajuntament i fer-los arribar les seues propostes i suggeriments. Una d’elles és la Bústia Jove, un correu accessible des de la web municipal mislata.es, d’ús exclusiu per als xiquets i xiquetes de la ciutat, i a través del qual poden manar la seua opinió a l’Administració.

Açò és el que va fer fa unes setmanes una xiqueta de Mislata, que va aprofitar la Bústia Jove per a demanar “que es millore la decoració dels centres de salut, fent-los més amigables per als xiquets”. La proposta la va rebre el departament d’Infància i la regidora responsable de l’àrea, Lola Hortelano, va decidir traslladar-la al Consell Municipal d’Infància i Adolescència, l’òrgan que representa a tots els xiquets i xiquetes de Mislata. “Als xics i xiques del Consell els va semblar una idea magnífica i ens vam posar a treballar amb la regidoria de Sanitat i amb l’Àrea de Salut de Manises per a materialitzar-la”, explica Hortelano.

Els menors del Consell d’Infància i Adolescència s’han compromès a realitzar una sèrie de dibuixos sobre hàbits de vida saludables. Amb eixos treballs es confeccionaran uns vinils que decoraran la sala de pediatria del centre de salut de la plaça Ortega i Gasset. L’objectiu de l’Ajuntament i de l’Hospital de Manises és que la nova decoració de l’ambulatori estiga a punt per a estrenar-la el pròxim 20 de novembre, quan es commemora el Dia Mundial de la Infància.

Fa uns dies, els xics i xiques del Consell d’Infància participaren en una xarrada oferida per la infermera de pediatria del centre de salut de Mislata, on repassaren la importància de portar una dieta equilibrada, practicar esport, dormir prou i dedicar-li menys hores a les pantalles electròniques i més a activitats i jocs físics. Dels continguts d’eixa xarrada, a la qual assistiren també les regidores d’Infància i Sanitat, Lola Hortolà i Mayka Tarín respectivament, trauran la inspiració per a fer els dibuixos que canviaran la decoració de l’ambulatori i el faran, com va demanar la xiqueta de Mislata, “més amigable per als xiquets”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 16 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats