25n
25N
25N

Els xecs de la segona fase de la campanya "Queda't a Ontinyent, compra a casa" s'esgoten en 5 hores

Els xecs de la segona fase de la campanya "Queda't a Ontinyent, compra a casa" s'esgoten en 5 hores
01/09/2020 -

Els Xecs Tornem Junts de la segona fase de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” s’han esgotat en 5 hores, confirmant una injecció de 400.000 euros a l’economia local, que se suma als 600.000 euros injectats durant la primera fase. A les 8:00 hores d’aquest dilluns s’habilitava a www.quedataontinyent.com la plataforma TPV creada per Caixa Ontinyent per adquirir els xecs consum de la campanya, trobant-se esgotats 5 hores després.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, agraïa a la ciutadania la implicació en aquesta campanya: “L’èxit d’aquesta campanya és gràcies als ontinyentins i ontinyentines. Són ells i elles els que han apostat per la seua ciutat. La ciutadania ha entés que l’adquisició d’aquests Xecs suposava donar suport a l’economia de la ciutat. Aquest és per a nosaltres el vertader èxit de la campanya”, incidia.

Els xecs adquirits al preu de 10, 25, 50 i 100 euros es podran gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 i 200 euros) en 313 establiments locals adherits fins al 15 de novembre. L’adquisició dels xecs apareixerà a l’esborrany de la Declaració de la Renda de 2020 com qualsevol altra ajuda pública que es puga rebre al llarg de l’any. Els xecs són personals i intransferibles, i cada xec val només per a una única compra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 15 =