25n
25N
25N

Els visitants de l'Exposició del Ninot podran comprar l'entrada al Museu o al Hemisfèric per 5 euros

Els visitants de l'Exposició del Ninot podran comprar l'entrada al Museu o al Hemisfèric per 5 euros
06/02/2017 -

Els visitants de l’Exposició del Ninot que presenten la seua entrada en taquilles del Museu de les Ciències i de l’Hemisfèric podran beneficiar-se d’una tarifa única de 5 euros tant per a adult com para reduïda, en adquirir una entrada de Museu o de l’Hemisfèric. La promoció ja aquesta vigent fins al 15 de març.

El Saló Arquerías, en una superfície de més de 2.500 metres quadrats, és l’espai on s’exhibeixen els més de 700 ninots seleccionats per les diferents comissions que esperen els vots dels visitants per a salvar-se del foc i ingressar en el Museu Faller.

La mostra podrà visitar-se del 4 de febrer al 15 de març, de dilluns a dijous de 10 a 20 hores i divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores. L’entrada d’adult serà de 3 euros i l’entrada reduïda d’1,5 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, majors de 65 anys, socis del Club Ciutat de les Arts i les Ciències i del Club CienciAmics.

Com a novetat, enguany es podran adquirir les entrades de l’Exposició del Ninot de forma anticipada i online en www.cac.es, i en el telèfon 96 197 46 86.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + quinze =