caixa popular

‘Els viatgers del temps’ se’n va de gira per les comarques valencianes

La coproducció de la Diputació de València i Pot de Plom s’exhibirà en quinze auditoris públics de la província durant els mesos d’octubre, novembre i desembre

‘Els viatgers del temps’ se’n va de gira per les comarques valencianes
27/07/2017 -

L’aventura fantàstica ‘Els Viatgers del Temps’, espectacle coproduït pel Centre Teatral Escalante, dependent de la Diputació de València, i la companyia Pot de Plom, girarà l’últim trimestre de l’any pels municipis de la província de València.

L’obra teatral, dirigida per Xavi Castillo i Viky Garrigues, es tracta d’un “trepidant i divertit” recorregut que traslladarà al públic (+8 anys) pels esdeveniments històrics més importants que van marcar el destí dels valencians. El seu muntatge girarà al voltant d’un carro misteriós, uns còmics ambulants, un científic boig i una agència secreta d’agents-espai temporals.

La Delegació de Teatres es fa càrrec dels costos de l’exhibició amb un total de 67.155,00 euros, 4.477 euros per representació, sent condició indispensable que es realitze en auditoris gestionats de manera directa pels ajuntaments, detalls publicats hui en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP). De les sol·licituds presentades s’ha aprovat un total de quinze, d’acord amb els criteris establerts en la convocatòria relatius a la distribució comarcal, al nombre d’habitants, així com a l’aforament de la sala i les característiques tècniques exigides.

Burjassot, Aldaia, Benetússer, Riba-roja, Ontinyent, Almussafes, Alginet, Paterna, Benigànim, Sollana, l’Eliana, Alcàsser, Carlet, Manises i Massanassa són els quinze municipis seleccionats per a acollir l’obra, que ja es va exhibir en el Teatre El Musical de València durant els mesos de febrer i març.

Per la seua banda, la vicepresidenta quarta de la corporació i diputada delegada de Teatres, Rosa Pérez Garijo, ha incidit en el fet que es tracta del primer govern provincial que impulsa la gira de les produccions del Escalante pels teatres públics de la província. “Després de l’èxit obtingut amb la convocatòria de ‘El Geperut de Notre Dame’, enguany és el segon any que una obra de l’Escalante podrà arribar als veïns i veïnes de les nostres comarques, reafirmant el nostre compromís de territorialitzar i fer més pròxima la cultura a la ciutadania”, ha afegit Pérez Garijo.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 7 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris