25n
25N
25N

Els veïns i veïnes d'Alfafar puntuen amb un notable al seu municipi

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha realitzat, com cada any, l’enquesta de qualitat per a conéixer l’opinió dels i les alfafarenyes. Quasi el 75% de la població valora de manera satisfactòria el tracte rebut per part dels i les treballadores de l’Ajuntament

Els veïns i veïnes d'Alfafar puntuen amb un notable al seu municipi
04/01/2017 -

Un any més, des de l’Ajuntament d’Alfafar s’ha realitzat un estudi de la qualitat dels serveis que s’ofereixen des de l’Administració local per a conéixer l’opinió dels i les alfafarenyes. Des del 2013 es porta consultant l’opinió dels veïns i veïnes per a millorar el seu municipi.

En l’estudi realitzat s’arrepleguen dades de diferents àmbits que interessen als i les habitants d’Alfafar com: Benestar Social, Economia, Festes i Cultura, Manteniment…, etcètera.

El resultat quan es pregunta als i les alfafarenyes sobre la satisfacció de viure a Alfafar obté una mitjana de 7.43, una nota alta que demostra una alta satisfacció per part de la població amb els serveis que rep des de l’Ajuntament; esta dada és un reflex de la bona gestió per part del govern municipal.

Dins de les millores, resulta molt interessant la valoració positiva que obté la Policia Local tenint en compte que es va realitzar una enquesta específica on s’ha avaluat el treball que realitzen basat en la mediació, l’atenció i la prevenció.

Cal destacar que quasi el 75% de la població qualifica de manera satisfactòria el tracte rebut per part dels treballadors i les treballadores de l’Ajuntament.

L’Ajuntament d’ Alfafar és pioner en el mesurament i seguiment de dades a la Comunitat Valenciana. Juan Ramón Adsuara, Alcalde i Diputat Provincial, és un convençut de la necessitat de quantificar i mesurar amb la finalitat d’aproximar-se encara mes als veïns i veïnes i donar la resposta correcta a les seues necessitats.

Des de l’Ajuntament s’aposta també per la transparència, tant és així que es posen a la disposició de tota la ciutadania els resultats obtinguts en l’estudi de satisfacció dels serveis públics de la població d’Alfafar en la web municipal: www.alfafar.com/datos-generales-y-estadisticas/.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020