25n
25N
25N

Els veïns de Paterna ja poden sol·licitar el Xec-Bebé

La regidora de Comerç, Eva Pérez destaca l’enorme utilitat d’aquesta ajuda, de 300 euros i de caràcter universal, tant per a les famílies paterneres que tinguen, adopten o acullen un nou fill/a durant aquest 2016 com per als comerços locals.

Els veïns de Paterna ja poden sol·licitar el Xec-Bebé
29/06/2016 -

Els veïns i veïnes de Paterna poden sol·licitar a partir de demà dimecres, 29 de juny el Xec-Bebé a l’Ajuntament. Després de publicar-se hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de l’edicte d’aquesta convocatòria d’ajudes municipals, totes aquelles famílies paterneres que tinguen, adopten o acullen a un nou fill/a des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2016 poden acollir-se a aquesta subvenció, que té un import de 300 euros i és de caràcter universal.

Aquells que estiguen interessats a demanar el Xec-Bebé, hauran d’omplir una sol·licitud, que es pot descarregar de la web de l’Ajuntament de Paterna o recollir en les oficines del SIAC, i presentar-la per Registre d’Entrada acompanyada de la documentació que indiquen les bases reguladores.

Una vegada registrada, l’Ajuntament avaluarà i verificarà el compliment dels requisits, resoldrà l’ajuda per decret i es posarà en contacte amb el beneficiari/a perquè passe a recollir els xecs. “Es tracta de 10 xecs per valor de 30 euros cadascun, que tindran una validesa de 4 mesos des de la seua emissió i que es podran canviar en els comerços locals adherits a aquesta iniciativa i que el seu llistat es lliurarà en mà a més d’estar publicat a la web municipal”, ha explicat la regidora de Comerç, Eva Pérez.

“Amb aquesta ajuda, l’equip de govern socialista volem reconéixer a les famílies paterneras l’important esforç econòmic que suposa el naixement/adopció i/o acolliment d’un nou fill/a i ajudar-los en aquests primers mesos i, al mateix temps, contribuir a promocionar i desenvolupar el comerç local”, ha assenyalat la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =