25n
25N
25N

Els veïns de Paterna ja poden sol·licitar el Xec-Bebé

La regidora de Comerç, Eva Pérez destaca l’enorme utilitat d’aquesta ajuda, de 300 euros i de caràcter universal, tant per a les famílies paterneres que tinguen, adopten o acullen un nou fill/a durant aquest 2016 com per als comerços locals.

Els veïns de Paterna ja poden sol·licitar el Xec-Bebé
29/06/2016 -

Els veïns i veïnes de Paterna poden sol·licitar a partir de demà dimecres, 29 de juny el Xec-Bebé a l’Ajuntament. Després de publicar-se hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de l’edicte d’aquesta convocatòria d’ajudes municipals, totes aquelles famílies paterneres que tinguen, adopten o acullen a un nou fill/a des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2016 poden acollir-se a aquesta subvenció, que té un import de 300 euros i és de caràcter universal.

Aquells que estiguen interessats a demanar el Xec-Bebé, hauran d’omplir una sol·licitud, que es pot descarregar de la web de l’Ajuntament de Paterna o recollir en les oficines del SIAC, i presentar-la per Registre d’Entrada acompanyada de la documentació que indiquen les bases reguladores.

Una vegada registrada, l’Ajuntament avaluarà i verificarà el compliment dels requisits, resoldrà l’ajuda per decret i es posarà en contacte amb el beneficiari/a perquè passe a recollir els xecs. “Es tracta de 10 xecs per valor de 30 euros cadascun, que tindran una validesa de 4 mesos des de la seua emissió i que es podran canviar en els comerços locals adherits a aquesta iniciativa i que el seu llistat es lliurarà en mà a més d’estar publicat a la web municipal”, ha explicat la regidora de Comerç, Eva Pérez.

“Amb aquesta ajuda, l’equip de govern socialista volem reconéixer a les famílies paterneras l’important esforç econòmic que suposa el naixement/adopció i/o acolliment d’un nou fill/a i ajudar-los en aquests primers mesos i, al mateix temps, contribuir a promocionar i desenvolupar el comerç local”, ha assenyalat la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =

programacion rialto
25 paiporta 2019
diputacion de valencia 25n
25n el puig
programacion rialto
25n el puig
25 paiporta 2019
alcasser 25n 2019
museo etnologia
25n el puig
diputacion de valencia 25n