25n
Orgull
Orgull

Els veïns de Mislata podran pagar impostos i taxes a través de la web amb targeta de crèdit

Els veïns de Mislata podran pagar impostos i taxes a través de la web amb targeta de crèdit
10/11/2016 -

L’Ajuntament de Mislata habilitarà en els pròxims dies al seu portal web un espai a través del com els veïns podran pagar tot tipus d’impostos i taxes a través d’Internet. Fins ara algunes entitats bancàries oferien als seus clients aquest servei on-line per al pagament de determinats impostos, com l’IBI o l’Impost de Vehicles. A partir d’ara aquest servei s’estén també a les taxes i la ciutadania podrà pagar el bo de la piscina, el taller d’arts plàstiques o l’espai de coworking. Com explica la regidora d’Hisenda, Mª Luisa Martínez, “qualsevol document de pagament de l’Ajuntament que porte codi de barres es podrà pagar a través d’Internet”.

L’altre avantatge d’aquest nou servei és que per realitzar el pagament només farà falta una targeta de crèdit. L’espai que s’habilitarà en Mislata s’inclourà enllaços als bancs que estan convenients amb l’Ajuntament de Mislata oferir el pagament d’impostos i taxes per Internet, “però no serà necessari ni ser client del banc ni donar-se d’alta com a usuari, només farà falta un codi de barres i un nombre de targeta, com en qualsevol altra passarel·la de pagament”, concreta Martínez.

L’Ajuntament de Mislata disposa, en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, d’una màquina que, a manera de caixer, permet el pagament de tots els impostos i taxes municipals. La comoditat del nou servei és que, en realitzar-se a través d’Internet, pot fer-se des de qualsevol lloc i a través de qualsevol dispositiu mòbil.

Fraccionament de tributs

D’altra banda, l’Ajuntament està informant la ciutadania de la possibilitat de fraccionar els tributs de l’any que ve, ja que el termini per sol·licitar-ho finalitza el 31 de desembre. El servei que s’ofereix als veïns consisteix a agrupar tots els impostos de caràcter periòdic (IBI, IAE i vehicles) i fraccionar el seu abonament en nou mensualitats.

El primer pagament d’aquests rebuts fraccionats i domiciliats es fa l’1 de març i l’últim el dia 2 de novembre. La regidora Mª Luisa Martínez assegura que “ja hi ha més de 600 veïns que han sol·licitat el fraccionament, però volem que tota la ciutadania conega aquesta forma de pagament, perquè és molt més còmoda i no genera interessos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =