25n
25N
25N

Els veïns de Malvarrosa i Tres Forques esperen un cap de setmana ple d'activitats

Els veïns de Malvarrosa i Tres Forques esperen un cap de setmana ple d'activitats
18/11/2016 -

Les associacions de veïns Amics de la Malva i Tres Forques concentren una intensa activitat cultural aquests dies.

La primera d’elles acaba d’inaugurar l’exposició ‘La Malva que volem’ en la Casa Museu de Blasco Ibáñez (carrer Isabel de Villena, 157). La mostra consta de 240 instantànies que pretenen reprendre la memòria d’un barri combatiu en un present globalitzat.

La majoria de fotografies són d’autors anònims relacionats amb el barri, encara que també hi ha alguna del fotoperiodista José García Poveda, ‘El Flaco’, també veí de la zona.

La mostra és gratuïta i romandrà oberta fins al 26 de novembre de 9.30 a 14.00 hores i de 15.00 a 19.00 hores. El diumenge obrirà de 9.30 a 15.00 hores.

Paral·lelament, el dia 24 a les 19.00 hores en la mateixa ubicació i també amb accés lliure tindrà lloc la taula redona en la qual intervindran la regidora de Cultura, Glòria Tello, el president de l’associació Amics de la Malva, Vicente Roncalés, el fotoperiodista José García Poveda ‘El Flaco’ i l’activista del barri Pepe Barrio.

Taula redona i cinema en Tres Forques

Per la seua banda, l’Associació de Veïns Tres Forques organitza en la seua seu (carrer Tres Forques, 98) una taula redona i un festival de cinema ciutadà. En tots dos casos l’accés és gratuït fins a completar aforament.

La taula redona va tindre lloc ahir dijous a les 18.00 hores i s’emmarca en les ‘Jornades Fentciutat: La ciutadania s’organitza’. La jornada inclou una visita a les instal·lacions del Centre Cultural Tres Forques, on es van explicar com va ser possible la creació de l’espai.

D’altra banda, hui a les 18.30 hores en la seu de l’entitat tindrà lloc la 2ª edició del Festival Cinema Ciutadà Compromés amb la projecció dels documentals El coste de los Fraudes Docentes’ i ‘Briefing’.

L’acte comptarà amb la presentació dels autors dels projectes, Carlos Martínez i Carles López. Després de les projeccions, hi haurà un col·loqui en el qual intervindran, entre altres, el diputat en Les Corts de Podem, Antonio Estany, el diputat nacional del PSOE Antonio Guillamón, o el vicepresident de l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció, Rafael Maurí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − setze =

Informacion coronavirus