25n
25N
25N

Els veïns de Godella s'organitzen contra les inundacions

Els veïns de Godella s'organitzen contra les inundacions
04/08/2016 -

La comissió veïnal d’inundacions convida a les persones afectades i en general a tot el poble de Godella a assistir a les reunions per a intentar posar fi a les inundacions.

Pretenen que no es retarden més les obres destinades a minvar els efectes de les inundacions en el poble ja que, quan plou amb intensitat, molts carrers de Godella s’inunden i l’aigua entra en garatges, habitatges i negocis. Per açò, el col·lectiu de veïns demana, a més de que part dels diners de l’Ajuntament es destine a aquesta problemàtica, la col·laboració i la solidaritat de tot el poble «per a tractar de trobar la millor solució i fer força».

Sol·liciten que no es construïsca més en el terme, per a no agreujar més el problema, fins a tenir les infraestructures adequades que evitarien les inundacions i que es destine un 1% del pressupost anual de l’Ajuntament a aquestes obres. El col·lectiu estima que les obres per a solucionar les inundacions a Godella suposarien al voltant de 4 milions a l’Ajuntament de Godella, a més dels 19 que hauria d’invertir Conselleria i la Confederació hidrogràfica del Xúquer, institucions a les quals volen demostrar que la probemática requereix de mesures urgents.

Per açò, el cens de veïns afectats demana la col·laboració ciutadana i convida a totes les persones afectades a assistir a les reunions que s’organitzen el primer dilluns de cada mes, a les 19 hores, en Vila Teresita. El col·lectiu demana també que els veïns facen fotos i vídeos quan ploga i que els manen al correu <<solucioinundacions@gmail.com>> per a ajudar, així, a la recopilació d’imatges que posen de manifest la problemàtica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =