25n
25N
25N

Els usuaris del Centre Ocupacional de Mislata celebren el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

Els xics i xiques van delectar al públic amb diverses escenes de teatre gestual i van projectar imatges de les activitats i excursions que realitzen durant l’any

Els usuaris del Centre Ocupacional de Mislata celebren el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
05/12/2017 -

El diumenge dia 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, per la qual cosa a Mislata la seua celebració es va posposar per a l’endemà. Ahir a la vesprada, en el Centre Cultural, els usuaris del Centre Ocupacional de Mislata van gaudir d’una jornada festiva demostrant tot el seu talent i creativitat.

En el festival es van projectar, com de costum, vídeos i fotografies de totes les activitats extraescolars, excursions i convivències que realitzen durant l’any, entre elles una eixida per a muntar a cavall, on si s’ha de jutjar per les imatges tots ho van passar en gran. A més, els xics i xiques que formen part el grup de teatre del Centre Cultural van tornar a delectar al públic amb les seues actuacions.

Enguany van triar sis representacions teatrals amb un mateix fil argumental, sis històries que giraven entorn del banc d’un parc. Imitant al cinema mut, els actors i actrius del Centre Ocupacional van fer tota una demostració d’interpretació gestual amb altes dosis d’humor, que no van tardar a provocar les rialles del públic.

La celebració del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional va comptar amb l’assistència, com cada any, de l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i del regidor de Diversitat Funcional, José Luis García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + un =