caixa popular

Els tràmits dels registres de propietat urbanística es podran fer de forma digital

Els tràmits dels registres de propietat urbanística es podran fer de forma digital
24/07/2017 -

Com cada dilluns, el regidor coportaveu del Govern local, José Manuel Prieto, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals temes tractats a la Junta de Govern Local celebrada aquest matí.

Així, en primer lloc s’ha informat de la pròxima signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Gandia i el Col·legi de Registradors de la Propietat Mercantils i Bens Mobles d’Espanya per un període de quatre anys. L’objectiu és la col·laboració amb els tres Registres de la Propietat amb competència en el terme municipal de Gandia en matèria de comunicacions electròniques i sistemes de transmissió de la informació referents als actes i expedients administratius de caràcter urbanístic amb transcendència registral.

En aquest sentit, la proposta de Conveni tracta, entre altres termes, de la creació d’un portal web, amb firma electrònica, per tal de facilitar la transmissió automatitzada de dades referents a la gestió registral que tinguen naturalesa urbanística. Per tant, en virtut d’aquest Conveni, es podran realitzar comunicacions electròniques en qüestions tals com declaracions d’obres noves, excessos de cabuda, immatriculacions de finques registrals, etc… “Aconseguirem, agilitzar actes administratius, reduir costos en temps i diners, sinó facilitar a la ciutadania la interrelació amb l’administració”.

D’altra banda, a la Junta de Govern de la Ciutat també s’ha aprovat l’adjudicació definitiva del contracte de prestacions de serveis esportius, que s’ha adjudicat la mercantil Colaboradores de las Administraciones Públicas, S.L.U. per un període de 24 mesos i un import de 253.655,85 € anuals. L’empresa oferirà els serveis de Monitor d’activitats aquàtiques, monitor de tenis i pàdel, servei de socorrisme, socorrisme (Beniopa), activitats aquàtiques (Beniopa), consergeria d’estiu i hivern a Beniopa, i esport escolar. “La modalitat de contracte únic ens permet fer més amb els recursos que tenim. En definitiva, millorar el servei a la ciutadania”.

Gandia s’adhereix al GALP

Juntament, Prieto ha comparegut també el regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas, per tal d’informar que Gandia s’ha adherit formalment al Grup d’Acció Local de Pesca del Grau i El Palmar (GALP), responsable de proposar i aplicar les estratègies de desenvolupament local i participació en relació als sectors pesquer i aqüícola, incloent la diversificació de les activitats realitzades al marc de la pesca i el respecte als altres sectors de l’economia marítima. De fet, el GALP gestionarà, amb la supervisió de la Generalitat, un fons europeu de 1.300.000 € per a aquests objectius. “L’Ajuntament de Gandia s’integra, juntament la Confraria de Pescadors del Grau i els agents econòmics i socials. La nostra aportació és treballar per a millorar i dignificar la pesca i donar-li difusió pública”. Pel que fa a les accions específiques, Ródenas ha explicat que s’aniran obrint terminis de presentació de projectes que encaixen en les estratègies, com ara d’embarcacions solars, pesca de proximitat, igualitària, investigació, projectes museístics, etc… Algunes accions ja estan en marxa dins el programa “Mar Natura” que desenvolupen conjuntament la confraria, el Campus de la Gandia de la UPV i l’Ajuntament.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − huit =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018