25n
25N
25N

Els Socialistes de Paiporta s'oposen a l'abstenció i qüestionen la legalitat de l'actual gestora

Els Socialistes de Paiporta s'oposen a l'abstenció i qüestionen la legalitat de l'actual gestora
27/10/2016 -

L’Agrupació Socialista de Paiporta reunida en assemblea el passat dilluns, a les 8 de la vesprada, va aprovar per unanimitat una resolució contundent com a resposta als resultats dels Comités Federals del PSOE de l’1 i el 23 d’octubre.

La resolució  afirma entre altres coses que “el menyspreu a la voluntat popular, ha provocat en el PSOE la pèrdua de la seva identitat pròpia i la consegüent deriva ideològica”, així com que “És hora d’iniciar el camí invers al que hem portat aquests últims temps i recuperar, primer de tot, aquesta identitat sobre la qual construir un nou socialisme”.

A més, l’agrupació local en bloc ha manifestat:

La seua oposició al fet que el PSOE permeta, a traves de l’abstenció, un govern del PP.

El seu rebuig a tot l’esdevingut en el Comitè Federal del passat 1 d’octubre i la seua consideració de que l’actual gestora és il·legítima.

El total desacord amb la manca de participació de la militància en el procés i la falta de sensibilitat dels representants valencians al comitè federal en no comptar amb ella.

La resolució conclou amb les següents sol·licituds:

La convocatòria del Comitè Nacional on el Secretari General explique la seua dimissió de l’Executiva Federal i la delegació valenciana al Comitè Federal la seua participació en la convocatòria sense consulta prèvia a la militància.

La convocatòria d’un Congrés federal extraordinari, per a fixar la data immediata d’elecció del secretari/a general per part de la militància i que aborde les qüestions orgàniques que permeten processos realment democràtics que eviten els controls sobre les agrupacions i els militants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =