25n
25N
25N

Els Reis Mags arribaran este dijous a Mislata acompanyats d'una espectacular comitiva formada per més de 850 persones

Melchor, Gaspar i Baltasar faran l’últim tram de la cavalcada a peu per a saludar a tots els xiquets i xiquetes que vagen a rebre’ls a la plaça

Els Reis Mags arribaran este dijous a Mislata acompanyats d'una espectacular comitiva formada per més de 850 persones
05/01/2017 -

Els més xicotets de Mislata esperen ansiosos la nit més màgica de l’any. Els Reis Mags d’Orient arribaran a la vesprada per a repartir il·lusió a tots els seus veïns, especialment als xiquets i xiquetes. Per a homenatjar-los com es mereixen, la Regidoria de Festes de Mislata està preparant una espectacular recepció a la qual està previst que assistisquen al voltant de 10.000 persones, entre xiquets i majors.

Més de 850 persones de 26 col·lectius de Mislata -entre falles, clavaries, societats musicals, clubs i associacions de veïns- formaran la comitiva que acompanyarà a Les Seues Majestats en el seu recorregut pels carrers de la ciutat. L’obertura de la participació en la cavalcada a totes les entitats de la ciutat ha fet que cada any vaja augmentant en participants i siga cada any, si cap, més espectacular.

La cavalcada s’iniciarà a les 18 hores amb una novetat quant a l’itinerari. L’eixida d’enguany estarà situada en el carrer Lepanto i des d’allí recorrerà l’avinguda del Sud i la de Gregorio Gea, per a entrar al carrer Major per Miguel Hernández i d’ací fins a la plaça de la Constitució.

Està previst que al voltant de les 19.30 hores arribe a l’Ajuntament la comitiva oficial, on Melchor, Gaspar i Baltasar, seran rebuts per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa. Igual que l’any passat, explica el regidor de Festes, Toni Arenas, “els Reis Mags i tota la seua comitiva faran l’últim tram de la cavalcada a peu, per a estar més prop de la gent i poder donar la mà a tots els xiquets i xiquetes de Mislata que vagen a rebre’ls”.

I a tots els que no puguen saludar en persona els saludaran des de la balconada de l’Ajuntament, on és costum que Melchor, Gaspar i Baltasar pugen per a transmetre els seus millors desitjos per a l’any que ara comença. Després, com mana la tradició, aconsellaran als més xicotets retirar-se prompte a dormir per a donar-los temps a repartir tots els regals.

Visita a l’avinguda de la Pau

Un any més, els primers a veure de a prop a Melchor, Gaspar i Baltasar tornaran a ser els xiquets i xiquetes de l’Avinguda de la Pau, el barri de Mislata pròxim al terme municipal de Xirivella. Allí, els Reis compartiran uns moments amb els il·lusionats xicotets a partir de les cinc de la vesprada, per a posteriorment dirigir-se al nucli urbà per a la cavalcada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + quatre =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna