25n
25N
25N

Els Reis d’Orient porten, un any més, la màgia i la il·lusió a Puçol

Els Reis d’Orient porten, un any més, la màgia i la il·lusió a Puçol
08/01/2018 -

Un any més, la Gran Cavalcada dels Reis d’Orient organitzada per l’Ajuntament de Puçol amb la col·laboració de l’Agrupació de Penyes va atraure una gran afluència de públic. El col·lectiu es va ocupar de preparar les carrosses i coordinar la resta de grups que es van sumar a la festa, amb l’animació infantil d’Iknotiz i els seus marcians al front de la comitiva i el Club de Gimnàstica Rítmica en el centre, acompanyats pels festers de 2018. La carrossa dels Reis Mags va tancar la desfilada i, en la plaça del País Valencià, Les Seues Majestats van repartir obsequis als xiquets que, emocionats, havien esperat el seu torn per a estar junt amb ells.

Després de l’animació infantil d’Iknotiz va arribar el Club de Gimnàstica Rítmica, que «es van parar i van realitzar exhibicions», va descriure Ana Márquez, presidenta de l’Agrupació de Penyes. Els festers de 2018 tampoc es van perdre la celebració i, per a acabar, els va arribar el torn a «els 5 carromatos de les penyes, la carrossa dels Reis i el camió de Cosmar».

«En principi va anar bé, encara sort que el temps va acompanyar», va comentar alleujada Ana. «En aquesta ocasió, la cavalcada va ser més vistosa que altres anys al tindre llums. Després, a l’arribar a la plaça del País Valencià, els Reis es van assentar en els trons que tenien en l’escenari i van repartir a cada xiquet que va pujar un baló fluorescent; hi hauria unes 500 pilotes».

La presidenta va voler donar les gràcies a «els tractoristes, als que deixen els remolcs, als col·laboradors que, any rere any, estan ací… sense ells, açò no seria possible».
«Com sempre, va haver-hi molta gent», va comentar Xavier Alcácer, regidor de Joventut. «Va ser un moment per a eixir pel poble en família i viure l’ambient».

D’aquesta manera, els més menuts –i, per què no, també els majors– van disfrutar un any més de la màgia i la il·lusió d’aquestes dates. Ara, tocarà esperar a la pròxima vegada que tornen Les Seues Majestats al municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − catorze =