25n
Orgull
Orgull

Els pressupostos a Catarroja guanyen la confiança

Els pressupostos de l’actual equip de govern han sigut aprovats automàticament ja que l’oposició no ha sigut capaç de posar-se d’acord

Els pressupostos a Catarroja guanyen la confiança

Res com jugarsela i que els plans isquen bé. Açò va haver de pensar l’equip de govern de Catarroja quan fa poc més de 30 dies va plantejar un ‘vot de confiança’ per a aprovar els pressupostos que s’havien plantejat. “Els pressupostos van ser fets públics el passat 18 de novembre en el portal de transparència i es van lliurar a l’oposició perquè presentaren esmenes. En veure que ningú de l’oposició argumentava gens, vam entendre que la pretensió era bloquejar els pressupostos i nosaltres no volíem governar així pel que en el ple de desembre els vam sotmetre a vot de confiança. A partir d’ací l’oposició tenia 30 dies per a posar-se d’acord i presentar una alternativa de govern i uns pressupostos. No han sigut capaços, per la qual cosa a més d’aprovar els nostres pressupostos per a 2017, que estos si podríem prorrogar-los fins al final de la legislatura perquè han sigut confeccionats per nosaltres, hem eixit reforçats com a equip de govern. Som, ara com ara, l’únic equip de govern viable per a Catarroja”, explicava Jesús Monzó, alcalde de Catarroja, a València Extra.

Els pressupostos han entrat en el procediment normal. Ara existeixen 15 dies perquè es presenten al·legacions o esmenes tècniques al mateix. Una vegada finalitze eixe període els pressupostos estaran definitivament aprovats. L’actual equip de govern (format per PSPV i Compromís) han estat els 30 dies que ha durat el procediment del vot de confiança en funcions, ara ja poden tornar a treballar amb total normalitat. “L’aprovació dels nostres pressupostos són una fita històrica doncs en ells es dota econòmicament a àrees que vam crear en arribar al govern i que fins al moment no tenien dotació econòmica. Amb estos pressupostos les àrees del Port de Catarroja i Turisme tindran diners per a dur a terme les seues iniciatives. A més, suposen un impuls per a altres àrees com a educació i cultura doncs podrem dur a terme iniciatives com l’obertura diària del TAC o invertir en infraestructures municipals que actualment estan una poc abandonades”, assenyalava el primer edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =