25n
25N
25N

Els Premis Vila de Catarroja ja coneixen els seus guardonats

02/12/2016 -

És tota una tradició i una aposta per la cultura i pels artistes que són molts, de Catarroja. La XXXVI edició dels Premis Vila de Catarroja van posar ahir el punt final amb els màxims protagonistes, els autors però sobretot la cultura.

Josep Lluis Roig Salas ha guanyat el premi per Narrativa Juvenil amb l’obra “la primera pedra”. Per la seua banda, Ana Bou Jorba va guanyar en poesia amb l’obra “el cirurgià de màscares”. En aquesta edició, també s’han presentat dos nous premis. La primera edició del premi de fotografia Vila de Catarroja que ha recaigut en Salvador Linares Fernández. També una aposta per la investigació. En aquesta ocasió ha sigut Noelia Rangel López la primera guanyadora en este nou premi, la primera beca d’investigació Benvingut Oliver.

Un acte en un espai únic com és el TAC de Catarroja i a més acompanyat de música gràcies a L’Orquestra de la Societat Musical L’Artesana de Catarroja. Tot un luxe i sens dubte un fermall d’or per tancar una setmana plena de cultura en majúscules.

València Extra ha tingut l’oportunitat de viure l’acte en directe i acostar de primera mà les sensacions dels seus protagonistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =