caixa popular

Els músics valencians conquereixen el públic del Festival de Música Antiga dels Pirineus

Els músics valencians conquereixen el públic del Festival de Música Antiga dels Pirineus
22/08/2017 -

Els concerts amb participació dels músics valencians Juan de la Rubia i l’Acadèmia FeMAP amb Carles Magraner a la direcció, han tancat amb èxit la participació de la Comunitat Valenciana com a convidada en l’edició d’enguany del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) .

Gràcies a l’acord signat entre el FeMAP i la Generalitat Valenciana, el FeMAP ha comptat amb una extensa presència de músics i repertoris valencians. Així, dels 49 concerts del festival, 17 corresponen a aquesta comunitat autònoma, encapçalades pel Cor de la Generalitat Valenciana que, com a cor estable del Palau de les Arts de València, actua fora de la seua seu molt excepcionalment.

La participació de la Comunitat Valenciana ha sigut el desplegament territorial extern més gran que s’ha fet mai en la història del FeMAP que, a més a més, ha comptat amb la presència de Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, que va assistir a una dels concerts de Capella de Ministrers i a un altre de Mara Aranda.

Cal destacar l’actuació del Cor de la Generalitat, sota la direcció de Francesc Perales, que va oferir un xicotet recull dels tresors musicals que es guarden en els arxius de les catedrals i esglésies més importants de la Comunitat Valenciana dels segles XVI i XVII.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios