caixa popular

Els Moros i Cristians d’Ontinyent se sumen a la lluita contra les agressions sexistes

Els Moros i Cristians d’Ontinyent se sumen a la lluita contra les agressions sexistes
19/07/2017 -

La festa dels Moros i Cristians se suma a la lluita contra les agressions sexistes. La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia ha confirmat hui la seua adhesió a la campanya “Respecta’m, sense un sí, és no”, impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria d’Igualtat i Dona, centrada en abordar la problemàtica de les agressions sexistes vinculades a l’oci festiu.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora d’Igualtat i Dona, Paula Garcia, es reunien hui amb el President de la Societat de Festers, José Rafael Sanchis, i el Secretari de l’entitat, Vicent Pla, en un encontre al qual també participaven tècniques d’igualtat i que servia per posar en comú el marc d’actuació previst per difondre la campanya durant les properes festes.

Així, el proper 4 d’agost, aprofitant una reunió organitzativa de la Societat de Festers, s’explicarà a les comparses el funcionament de la campanya, per la qual cada comparsa tindrà la possibilitat d’afegir les seues seus a la xarxa d’espais lliures d’agressions sexistes, així com de comptar amb el protocol d’actuació front a casos d’assetjament sexual que ja es va facilitar a les associacions de comerciants i hostelers locals.

Igualment, en les nits de dijous i dissabte de la “Setmana Gran” de festes, s’habilitarà un “Punt Violeta”, un espai específicament dedicat a prevenir les agressions sexistes com el que ja es va habilitar a la Fira de Tendes, Tapes i Rock del passat mes de juny. Durant les actuacions de les diferents orquestres a la Glorieta, a més, es projectarà la imatge de la campanya.

Tant Jorge Rodríguez com Paula Garcia tenien paraules d’agraïment per a la Societat de Festers “per la seua predisposició i bona acollida a la iniciativa, imprescindible per fer front comú i amb accions concretes contra les violències sexistes que es produeixen al món de l’oci festiu”. Des de Festers, el President de l’entitat mostrava el total suport de l’entitat a la lluita contra esta problemàtica.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats